Држач за LCD Проектор


6.000 ден

Шифра: 4406

Tавански држач за видео проектори со пластична цевка која лесно може да се намали до потребната должина од 80 сm до 120 сm .

Каблите можат да се скриjат во внатрешноста на цевката.

Mожност за прилагодување

лево / десно + / – 15 o  и

навалување 0 o –  30 o .

Хоризонтална ротација + / – 10 o .

Tежината на проекторот 10 кг.