Душек 200x120x4 см


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Димензии: 200x120x4 см

 

Се користи на часовите по физичко за вежбање.

Категорија: