Гел пенкала неон 1/5 Stylex


125 ден

Шифра: 3971
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Пакување од 5 гелни пенкала  во различни неонски бои: зелена, жолта, портокалова, розова и виолетова.
Дебелина на врвот на пенкалото 0.8 мм.

Категорија
Тежина 0,200 g