Графоскоп Вега квадра


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Димензии: 365x340x600 см

 

Светлина 2 100 лумени со 2 светилки 24V, 250W. Големина на слика min/max (см) 150/230.