Шифра: 7656

ДИМЕНЗИЈА НА РАБОТНА ПОВРШИНА 80”       

ФИЗИЧКА ПОВРШИНА 1725 mm x 1230 mm

АКТИВНА ПОВРШИНА  1660 mm x 1165 mm

 

Ефективна проекциона дијагоналa – 80“ (инчи),

Aктивна внатрешна рамка – 1660 mm *1165 mm;

Надворешна рамка – 83“ (инчи) 1725 mm x 1230 mm

Формат на екран – 4:3;

Резолуција – 8192*8192;

Повеќекратен допир (6 корисници истовремено)

Точност на позиционирање – 2 mm

Работи на допир со прст и пенкало

Корисниците можат самостојно да користат заеднички мулти-допир движења                                    

(Вкл. Стискање, ширење, ротирање, и превртување)

Пишување и бришење на објекти истовремено

Мулти-допир движења за препознавање

Брзина на освежување на екран –  250 px/s (пиксели во секунда)

Препознавач на ракопис

Поддршка на Microsoft Office програми или еквивалентно

Вклучен наставен софтвер

Челична работна површина

Ниско-сјајна работна површина

Поддршка за оперативени системи: [24/32/64 битен] Windows 8/7 / Vista / XP, Линокс;

 

Додатоци:

 Ѕидни држачи со дипли и штрафови,

УСБ кабел за поврзување на интерактивна табла со компјутер – со должина 5 метри

Интерактивно Пенкало,

Телескопски покажувач,

Бришач,

ЦД софтвер за инсталација,

Софтвер и упатство за употреба  на Македонски и Албански јазик