Јаже за скокање-гумено со бројач


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Направено од високо квалитетна гума. Сетот содржи и бројач за броење на скоковите.

Категорија: