Клупа за стомачни вежби


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Направена од високо квалитетни материјали и служи за лесно изведување на стомачни вежби.

Категорија: