Кош со столб, табла и обрач


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Подвижен кош со табла и обрач кој може да се постави на места по желба.

Категорија: