LCD Проектор Модел ViewSonic PA503S


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

39.000 ден

Шифра: 7712

Резолуција на екранот: SVGA 800*600

Максимална резолуција (големина):

1920 * 1200

Осветленост Brightness

3600 ANSI Lumens

Пропорција на екран 4:3;

Динамички сооднос на контраст: 22000: 1

Големина на сликата: 300 in

Големина на сликата: 29,9 инчи

Лампа за проектор

Капацитет на светилка: 190 W (вати)

Животен циклус на ламбата

(во економски режим): мин.15000 час (и)

Уред за напојување

Потребна фреквенција: 50 – 60 Hz

Номинален напон: AC 100 – 240 V