, , ,

Магнет 70 – Соборен храм, Скопје


70 ден

Произведува: Тримакс

Година на производство: 2012

Димензии: 8×4,2 см

Состав: картонче и магнет

 

Сликата е поставенa на цврста картонска основа, со магнет, спакувана со картонче и фолија.