Медицинка Ѓуле


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Направена од високо квалитетна кожа. Наменета за играње во сала и на отворени површини. Ѓулето може да го добиете во повеќе тежини: 1кг. 1,5кг. и 2кг.

Категорија: