Мрежа со држачи за пинг-понг


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Два метални држача на кои се прицврстува мрежата.

Категорија: