Необележана крстосница


658 ден

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 90X50 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни.

 

Овој постер, кој е едностран и е со големина од 90х50 см, е нагледно средство и може да се користи во основните училишта. Претставува визуелно помагало преку учениците можат подобро да се запознаат со една необележана крстосница.

Категорија: