Одземање до 10


45 ден

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2011

Автор: Данијела Ѓорѓевиќ

Наслов на оригиналот: Одземање до 10

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 30

ISBN: 608-204-070-8

Корица: мека

 

Едукативна детска работенка за деца од 5-7 години. Визуелно и интерактивно учење, преку сечење, лепење дополнување и пиши-бриши.

Категорија: