Око, уво, срце, мозок, бели дробови и кожа


658 ден

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 100X60 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни

 

Овој постер, кој е едностран претставува нагледно средство по предметот Биологија и може да се користи во основните и средни училишта. Претставува визуелно помагало преку кое учениците можат подобро да се запознаат со деловите на окото, увото, пресекот на срцето, мозокот, белите дробови и кожата.

Категорија: