Постер делење


195 ден

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2013

Изработил: Елизабета Ангелова

Наслов на оригиналот: Училишен постер: Постер делење/ Постер броеви до 100

Јазик на оригиналот: македонски

Димензии на постерот: 100*70 см

 

Овој постер е изработен со цел да им помогне на учениците полесно да го совладаат делењето. На позадината на овој постер се испечатени броевите до 100.

Категорија: