Постер множење


195 ден

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2013

Изработил: Елизабета Ангелова

Наслов на оригиналот: Училишен постер: Постер множење / Постер броеви до 10

Јазик на оригиналот: македонски

Димензии на постерот: 100*70 см

 

Овој постер е изработен со цел да им помогне на учениците полесно да го совладаат множењето. На позадината на овој постер се испечатени броевите до 10.

Категорија: