, , ,

Разгледница М14Г


40 ден

Охридски народни носии и охридски куќи

 

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2014

Димензии: 48X10,5 см

Фотографија: Влахо Бранџолица

Изработка: Печатена на конздрук 200 g/m2. Лакирана.