Речник на интернет термини


210 ден

Година на издавање: 2010

Автор: Зозе Мургоски

Наслов на оригиналот: Речник на интернет термини

Јазик на оригиналот: англиско/македонски

Број на страни: 171

Корица: мека

 

Во овој речник се вклучени општи интернет термини кои се користат често.

Категорија: