4. Сет Ексклузив


Сетовите се достапни во повеќе бои!

599 ден

Составува и полни: Тримакс

Состав на деловниот пакет:

Папка со ластик,

Нотес А5 еко кожа,

Сет пенкало,

Ѕвоно.

Спакувани во елегантна украсна кутија.

Категорија
Тежина 5 g