3. Сет Елегант


Сетовите се достапни во повеќе бои!

499 ден

Составува и полни: Тримакс

Состав на деловниот пакет:

Папка со ластик,

Нотес А5 еко кожа,

Сет пенкало.

 

Спакувани во елегантна украсна кутија.

Категорија
Тежина 5 g