1. Сет Класик


Сетовите се достапни во повеќе бои!

299 ден

Составува и полни: Тримакс

Состав на деловниот пакет:

Папка со ластик,

Тетратка А5 тврди корици,

Пенкало,

Стикер,

Спојувалки.

Спакувани во елегантна украсна кутија.

Категорија:
Тежина 5 g