Соби и мебел


658 ден

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 90X50 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни.

Овој постер е двострано пластифициран,со димензии 60*100,прицврстен со пластични лајсни и претставува нагледно средство за основните училишта

Категорија: