Сообраќајни знаци за известување


2.600 ден

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 100X60 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни.

Овој сет содржи четири постери со сообраќајните знаци, испечатен во боја, секој постер е двострано пластифицирани прицврстен со пластични рамки.

Категорија: