, , , , , ,

Сталажа за карти


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Димензија на црна основа ширна: 37х32мм.

Димензија на транспарентна основа ширина: 29х30мм.

Вкупна висина: 20мм.

 

Со порачување на поголема количина ѕидни карти ја добивате сталажата бесплатно за изложување на картите. Картата собира 3 големи ѕидни карти од 1000х1400мм, и 12 карти од 1000х70мм. Можете да направите комбинација 8 карти и 4 детски постери, изборот е ваш.