Топчиња за пинг-понг 3 ком.


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Направени од високо квалитетна пластика. Сетот содржи 3 топчиња.

Категорија: