Вреќа за бокс


Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Направена од кожа. Служи за вежбање удари со нога и рака во боречки спортови.

Категорија: