Железничка станица


658 ден

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 100X60 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни.

 

Овој постер, кој е едностран и е со големина од 100х60 см, претставува нагледно средство и може да се користи во основните училишта – визуелно помагало преку учениците можат подобро да се запознаат со железничка станица.

Категорија: