Жлезда со внатрешна секреција


658 ден

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 100X50 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни.

 

Овој постер, кој е двостран и е со големина од 100х50 см, претставува нагледно средство по предметот Биологија и може да се користи во основните и средни училишта. Претставува визуелно помагало преку кое учениците можат подобро да се запознаат со жлездите со внатрешна секреција.

Категорија: