-15%

9-ти Ноември


323 ден 380 ден

Споредба

Шифра: 1277
Издавач: Сакам книги
Година на издавање: 2016
Автор: Колин Хувер
Јазик на преводот: македонски
Корица: мека
Број на страни:  330
Кратка содржина:

Фалон го запознава Бен, иден писател, дента пред са се пресели на другиот крај од земјата. Хемијата меѓу нив ги тера да го поминат тој нејзин последен ден во Л.А. заедно инејзиниот драматичен живот станува инспирација за книга што Бен отсекогаш ја барал. Со текот на годините и низ нивните разни врски и турбуленции во нивните одвоени животни тие продолжуваат да се сретнуваат на истиот датум секоја година. Но Фалон еден ден станува несигурна дали Бен ја кажува вистината или само смислува совршена реалност за да напише уникатна и профитабилна книга.

SKU: 1277 Категорија