Услуги

Тримакс Книжарници

Тримакс има девет книжарници во Скопје, една книжарница во Крива Паланка, и една книжарница во Охрид:

Книжарница бр. 1 се наоѓа во трговскиот центар Скопјанка,
Книжарница бр. 2 се наоѓа спроти студентскиот дом Пелагонија во Кисела Вода,
Книжарница бр. 3 се наоѓа близу расадникот во третата кула во Кисела Вода,
Книжарница бр. 4 се наоѓа на автобуската станица Рекорд, во центарот на Скопје.
Книжарница бр. 5 се наоѓа во Реонски Центар Аеродром до Комерцијална Банка, зад трговскиот Лиса.
Книжарница бр. 6 се се наоѓа во Капиштец во близина на Агенцијата за вработување.
Книжарница бр. 7 се наоѓа во трговскиот центар Антико, Карпош 4.
Книжарница бр. 8 Крива Паланка се наоѓа на ул. Св. Јоаким Осоговски до бутикот Sara Fashion во Крива Паланка.
Книжарница бр. 9 Охрид се наоѓа во Кам Village Охрид.
Книжарница бр. 10 Скопје се наоѓа во Аеродром зад Капитол.
Книжарница бр. 11 Скопје се наоѓа во Аеродром во ОУ Лазо Ангеловски.
Книжарница бр. 12 Скопје се наоѓа во Аеродром во близина на Поликлиника Јане Сандански.
Книжарница бр. 13 Скопје се наоѓа во Хром спроти Порта Влае.
Книжарница бр. 14 Струмица.
Книжарница бр. 15 се наоѓа по Чешма во Кисела Вода.
Книжарница бр. 16 се наоѓа во Карпош 1 спроти Зоолошката градина до Центар за Странски јазици.

 

Во книжарниците Тримакс покрај нашите производи (детска литература, мапи, водичи, разгледници…) можете да најдете и: канцелариски и школски прибор, белетристика, детска литература и сувенири.

Книжарниците Тримакс нудат и услуги како:

Фотокопирање (црно-бело и во боја, А4 и А3 формат на обична хартија, на дебела хартија во различна грамажа, на самолеплива хартија ),
Печатење (црно-бело и во боја, А4 и А3 формат на обична хартија, на дебела хартија во различна грамажа, на самолеплива хартија),
Пластифицирање (А4 и А3 формат),
Вкоричување (А4 и А3 формат, со пластични спирали, картонче бело или во боја и проѕирна фолија),
Скенирање (А4 и А3 формат, црно-бело и во боја),
Праќање мејлови итн.

Работно време на книжарите:

Понеделник до петок: од 07:30 до 20:30 часот.

Сабота: од 09:00 до 17:00 часот.

Работно време за празници и вонредни состојби објавуваме информации на нашиот профил на Facebook.