Пристигнаа новите Есколорио производи

Есколорио е бренд на Тримакс за училишен прибор, врвен квалитет по поволни цени. Под логото на Есколорио можете да најдете дрвени бои, мрсни бои, темперни, водени, блокови, колажи тетратки итн.

Повеќе детали

Тримакс книжарница бр. 1 го прослави својот 19 роденден

По повод 19 роденден на Тримакс книжарницата бр. 1 во Скопјанка имавме гостување на дечињата од градинката Срничка објект Црвенкапа и објект Калинка во Аеродром. И дечињата од училиштето Блаже

Повеќе детали

Литературно читање со Јадранка Клисарова

Денес во нашата книжарница во Ново Лисиче, на бул. Видое Смилевски Бато бр. 2А/2-2, се одржа литературно читање со нашата соработничка Јадранка Клисарова. Таа им читаше на дечињата од градинката

Повеќе детали

Back to school училишни производи

Добредојдовте во делот за училишни материјали каде ние што внимателно ги избравме најдобрите училишни материјали по многу поволни цени. Ако сакате да купувате училишни материјали брзо и без проблеми, вие

Повеќе детали

Компанијата Тримакс донираше смарт табла за ПОУ “Круме Кепески” во Припор

Продолжува процесот на осовременување на наставата низ стимулирање на дигиталните вештини. Преку договор за донација со компанијата “Тримакс”, Општина Кисела Вода обезбеди уште една смарт табла за учениците. Истата е

Повеќе детали

Учениците на ОOУ „Лазо Ангеловски“ отсега ќе имаат книжарница во рамките на училиштето

На 01 јуни, во основното училиште „Лазо Ангеловски“ во Аеродром, се отвори книжарница на Тримакс.Таа ќе им овозможи на учениците и нивните родители полесно да ги обезбедат потребните материјали за

Повеќе детали