Англиска азбука

Availability:

Нема на залиха


860 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 11217
Увозник: Тримакс
Димензија: 2,6х2,6х0,7 cm см

Англиска азбука 60 парчиња спаковани во пластична кутија.
Боја: небоенo, еколошки нетоксично, изработено од дрво.
Со спојување на коцките се добиваат пократки зборови.
Англиската азбука е првиот материјал што треба да го совладате
ако сте заинтересирани да научите англиски јазик.
Наменети за деца од 3,5 години.

SKU: 11217 Категорија
Тежина 0,2 g