Англиско-македонски речник

Availability:

Нема на залиха


520 ден

Нема на залиха

Споредба

Година на издавање: 2011

Автор: Зозе Мургоски

Наслов на оригиналот: Англиско-македонски речник

Јазик на оригиналот: англиско/македонски

Број на страни: 403

Фонд на зборови: 120. 000 збора

Корица: мека

Преработено и проширено издание со околу 120.000 зборови, фрази и идиоми, со најнови зборови. Речник кој го препорачуваат наставниците и професорите од македонскиот образовен систем.

Категорија
Тежина 0,800 g