Биби, Боби и чудесниот бисер


180 ден

Шифра: 6548
Издавач: Светот на Биби

Убав сончев ден во волшебната шума. Деси се брка со шарените риби и водни змии во малото шумско езерце. Нуркајќи во длабочината, таа наоѓа голем и преубав бисер во една џиновска школка. Деси одлучува да го зачува бисерот за себе, но… одеднаш сè се смрачува, а во езерцето се креваат големи бранови! За среќа, тука се Биби и Боби да помогнат… а што се случува потоа – ќе дознаете во оваа сликовница.

Категорија:
Тежина 0.1 g