Биби, Боби и куќичката од Чоколадо


180 ден

Шифра: 5836
Издавач: Светот на Биби

Возбудлива прошетка на Биби и Боби во шумата. Нашите другарчиња ќе нѐ научат да бидеме внимателни, да си помагаме кога е потребно, но и да бидеме умерени. Никогаш не земајте го она што не е ваше без да прашате – вели Биби. Тоа може да ви донесе непријатности како на Боби. Во сликовницата се вклучени и голем број интересни активности.

Категорија:
Тежина 0.1 g