Блок тикс Маче Stylex

Availability:

Нема на залиха


185 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 3596
Производител: Stylex од Германија
Увозник: Тримакс

Сет од 5 блок тикс.
Еден блок тикс со 40 ливчиња со димензии: 80mm x 74mm и 4 помали блок тикс, по 40 листа со димензии: 52mm x 20mm.

Тежина 0,030 g