Блок тикс пастелни бои 1/300

Availability:

Нема на залиха


85 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 1154
Блок тикс со 300 ливчиња во 3 пастелни бои. Димензии: 40*50мм

Тежина 0,100 g