,

Боенка А5 – Букви – Боенка


35 ден

Издавач : Тримакс

Година на издавање : 2015

 

Боенка А5. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и вежби на дечињата им се овозможува брзо и лесно да ги научат буквите.

Категории: ,
Тежина 0.150 g