, ,

Боенка А5 – Пролетна боенка


40 ден

Споредба

Шифра: 3166
Издавач : Тримакс
Година на издавање : 2022
Број на страни: 16

Боенка А5. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и вежби на дечињата им се овозможува брзо и лесно да научат за годишното време пролет и Велигден.

Тежина 0,100 g