,

Боенка А4 – Броеви


60 ден

Споредба

Шифра: 9070
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2021
Број на страни: 16

Боенка А4. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и вежби на дечињата им се овозможува брзо и лесно да ги научат бројките.

SKU: 9070 Категории ,
Тежина 0,1 g