,

Боенка А4 – Превозни средства

Availability:

Нема на залиха


50 ден

Нема на залиха

Шифра: 9068
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Број на страни: 16

Боенка А4. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и вежби на дечињата им се овозможува брзо и лесно да ги запознаат превозните средства.

Категории: ,
Тежина 0.1 g