,

Боенка Спорт А4

Availability:

Нема на залиха


48 ден

Нема на залиха

Споредба

Шифра: 9071

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2018

Боенка А4. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и вежби на дечињата им се овозможува брзо и лесно да ги запознаат спортските активности.

Категории ,
Тежина 0,100 g