Бои за стакло Grand 1/6


240 ден

Споредба

Бои за стакло, сет од шест различни бои за креативна работа на стакло, огледала, порцелан и 3 модли за креативна работа. Една тубичка има 5,5 мл.

Категорија
Тежина 0,400 g