Бои за стакло Grand на парче


70 ден

Шифра: 1118

Бои за стакло Grand, за креативна работа на стакло, порцелан, огледала. Една тубичка има 22 мл.

Цената е за една тубичка.

Шифра: 1118 Категорија:
Тежина 0.400 g