Броеви магнетни 0-9


860 ден

Споредба

Шифра: 11221
Увозник: Тримакс
Димензија: 2,6х2,6х0,7 cm

Броеви од 0-9, 60 парчиња, и знаци плус минус и еднакво по две плочки, спаковани во пластична кутија, со магнет на задната страна.
Боја: небоенo, еколошки нетоксично, изработено од дрво.
Наменето за деца од 3 години и нагоре.

SKU: 11221 Категорија
Тежина 0,2 g