Четка за темперни бои 10


35 ден

Споредба

Шифра: 620

Четка за темперни бои бр. 10
Забелешка: бојата на четките се разликува од серија до серија (црна, сина или зелена)

SKU: 620 Категорија
Тежина 0,050 g