Четка за водени бои 1


15 ден

Споредба

Шифра: 191

Четка за водени бои бр. 1
Забелешка: бојата на четките се разликува од серија до серија (црна, сина или зелена)

SKU: 191 Категорија
Тежина 0,050 g