Четка за водени бои 4


25 ден

Споредба

Шифра: 196

Четка за водени бои бр. 4
Забелешка: бојата на четките се разликува од серија до серија (црна, сина или зелена)

SKU: 196 Категорија
Тежина 0,050 g