Девојчето на гребенот

Availability:

Нема на залиха


550 ден

Нема на залиха

Споредба

Издавач: Матица

Година на издавање: 2014

Автор: Лусинда Рајли

Јазик на превод: македонски

Број на страни: 463

Корица: мека

 

Погодена од неодамнешната загуба, Рајан се враќа во Ирска, во прегратката на семејството што ја сака. И токму тука, на ивицата на гребенот, за првпат ја сретнува Аурора, девојче кое ќе и го промени животот од корен. Аурора мистериозно ја привлекува, а Рајан открива дека историјатот на нивните семејства е необично и мошне длабоко испреплетен…

Од горка романса во воениот Лондон, до една сложена и тешка врска во современиот Њујорк, од верноста кон пронајденото дете, до заборавените спомени на изгубениот брат, минато и сегашност… Конечно, Аурора, со својата интуиција ги отклучува ланците на минатото.

Категорија
Тежина 0,800 g